Komanda logistike

Međunarodne omladinske sportske igre na Sokocu

11.7.2011

Pripadnici Komande logistike Oružanih snaga Bosne i Hercegovine su u periodu od 23.juna do 07. jula 2011.godine pružili punu podršku u pripremi, organizaciji i provođenju 48. Međunarodnih omladinskih sportskih igara u općini Sokolac.

Pripadnici Komande logistike Oružanih snaga Bosne i Hercegovine su u periodu od 23.juna do 07. jula 2011.godine pružili punu podršku u pripremi, organizaciji i provođenju 48. Međunarodnih omladinskih sportskih igara u općini Sokolac. U igrama je učestvovalo oko 2000 sportista iz 25 općina Bosne i Hercegovine, Republike Srbije i Republike Crne Gore.

Pomoć KL se ogledala posebno u pripremi i predaji potrebnih materijalno-tehničkih sredstava, u transportu kao i u angažovanju potrebnog ljudstva u pružanju stručne pomoći vezanoj za kompletiranje i postavljanje sredstava i objekata za izvodjenje planiranih aktivnosti.

Prilikom realizacije zadataka pripadnici Komande logistike su ispoljili visok stepen profesionalnosti za što su dobili zahvalnost od strane organizatora 48. Međunarodnih omladinskih sportskih igara općine Sokolac.

Info- Komanda za logistiku