Najave

Posjeta komandanta američke Komande za specijalne operacije u Evropi Oružanim snagama Bosne i Hercegovine, 27.9.2021. godine (ponedjeljak) od 13.30 do 14.40 sati, izjave za medije - 14.20 sati, Dom Oružanih snaga BiH – Sarajevo

24.9.2021

Zamjenik načelnika Zajedničkog štaba Oružanih snaga Bosne i Hercegovine za operacije generalmajor Ivica Jerkić će se u ponedjeljak, 27. septembra 2021. godine u Domu OS BiH u Sarajevu, sastati sa komandantom američke Komande snaga za specijalne operacije u Evropi generalmajorom Davidom Taborom i njegovim saradnicima.

Sastanak će se održati u Domu Oružanih snaga BiH u Sarajevu sa početkom u 13.30 sati.

Na sastanku će se razgovarati o bilateralnoj vojnoj saradnji, sa posebnim akcentom na budući Medijski informativni centar Oružanih snaga BiH, kao i aktivnosti u oblasti civilno-vojne saradnje.

Predstavnicima medija će biti omogućeno:

- 14.20 - IZJAVE ZA MEDIJE (predstavnici medija koji žele prisustvovati davanju izjava treba da na prijavnici zgrade Doma OS BiH budu najkasnije u 14:00 sati).

Sve medijske aktivnosti će se odvijati u skladu sa propisanim mjerama zaštite od koronavirusa.

Pozivamo Vas da prisustvujete ovom događaju i prezentirate ga široj javnosti.

Za sve dodatne informacije molimo da kontaktirate oficira za odnose s javnošću Zajedničkog štaba OS BiH na telefon: 033/ 285-977.