Vijesti

Čestitka zamjenika ministra odbrane Mirka Okolića u povodu 12. maja – Dana 3. pješadijskog (Republika Srpska) puka OS BiH i 29. godišnjice formiranja Vojske Republike Srpske

10.5.2021

Svim pripadnicima Trećeg pješadijskog (Republika Srpska) puka i ostalim vojnicima, podoficirima, oficirima, civilnim licima i generalima u Oružanim snagama BiH te državnim službenicima i zaposlenicima u Ministarstvu odbrane BiH, koji baštine tradicije Vojske Republike Srpske, čestitam 12. maj – Dan Trećeg pješadijskog (Republika Srpska) puka i Dan Vojske Republike Srpske.

Uvjeren sam da će svi pripadnici MO i OS BiH koji baštine tradiciju Vojske Republike Srpske, a posebno pripadnici Trećeg pješadijskog (Republika Srpska) puka, sa ponosom i poštovanjem, nastaviti da slijede vrijednosti, identitet i kulturno-historijsko naslijeđe i hrabru historiju Vojske Republike Srpske.

Čestitajući vam Dan Trećeg pješadijskog (Republika Srpska) puka i Dan Vojske Republike Srpske, ujedno vam zahvaljujem na svakodnevnoj službi, zalaganju i doprinosu u očuvanju mira i sigurnosti i želim puno uspjeha u budućem radu.

Zamjenik ministra odbrane BiH, mr. Mirko Okolić