Pomoć civilnim organima vlasti

Zahvalnica za pomoć pri realizaciji akcije „Za čist grad Travnik“

1.6.2011

U sali općine Travnik komandant Komande obuke i doktrine, brigadir Robert Sušac i major Vehid Spahić, oficir za civilno-vojnu saradnju i odnose sa javnošću, 30. maja 2011. godine, prisustvovali su svečanosti upriličenoj povodom dodjele zahvalnica za učešću u akciji „Za čist grad Travnik”

U sali općine Travnik komandant Komande obuke i doktrine, brigadir Robert Sušac i major Vehid Spahić, oficir za civilno-vojnu saradnju i odnose sa javnošću, 30. maja 2011. godine, prisustvovali su svečanosti upriličenoj povodom dodjele zahvalnica za učešću u akciji „Za čist grad Travnik” koja je izvedena krajem aprila ove godine, a gdje su pripadnici KOiD-a ustupili neke od resursa kojima raspolažu i učestvovali u akciji čišćenja grada.
Zahvalnice je uručio premijer Srednjo-bosanskog kantona, gospodin Tahir Lendo koji je istakao da je i tokom obavljanja funkcije načelnika općine Travnik uvijek nailazio na razumijevanje od strane predstavnika OS BiH i da se nada da će dobra saradnja biti nastavljena i ubuduće, s ciljem približavanja i razumijevanja pripadnika OS BiH i civilnog stanovništva na području općine Travnik i šire.
Riječi zahvalnosti za učešće pripadnika OS BiH u akciji izrazili su su i članovi Udruženja građana „Prijatelji Travnika“ na čelu sa predsjednikom Udruženja gospodinom Milom Filipovićem.

Info- Komanda za obuku i doktrinu