4. Pješadijska brigada

Obilježavanje krsne slave Vojske Republike Srpske i 3. pješadijskog (RS) puka OS BiH u kasarni „Bilećki borci“ Bileća

29.6.2016

U kasarni „Bilećki borci“, Bileća, 28.06.2016. godine održana je svečanost u povodu obilježavanja krsne slave Vojske Republike Srpske i 3. pješadijskog (Republika Srpska) puka - Vidovdan.

U hramu „Svetog Vasilija Ostroškog i Tvrdoškog Čudotvorca“ u krugu kasarne služena je sveta liturgija, a zatim je za zvanice organiziran i slavski ručak.

Svečanosti su prisustvovali predstavnici Srpske pravoslavne crkve, boračkih organizacija Republike Srpske, penzionisani pripadnici Vojske Republike Srpske, načelnik općine Bileća Miljan Aleksić, načelnik općine Nevesinje Momčilo Šiljegović, poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske Ilija Tamindžija, predstavnici medija te ugledni privrednici sa prostora istočne Hercegovine.

Prisutnima se obratio komandant 2. pješadijskog bataljona major Nebojša Ivezić, koji je u pozdravnom govoru čestitao krsnu slavu i naglasio važnost čuvanja tradicije u okviru Oružanih snaga BiH, kao i odličnu saradnju vojnika i starješina, koji rade u kasarni, sa narodom Bileće i Hercegovine.


Info-4.pbr

Postani pripadnik OS BiH