5. Pješadijska brigada

Posjeta general-majora Dragana Vukovića 3/5.pbr

11.2.2015

Komandant Operativne komande OS BiH general-major Dragan Vuković, dana 10.02.2015. godine, boravio je u radnoj posjeti 3/5.pbr na lokaciji razmještaja bataljona u kasarni „Vojvoda Stepa Stepanović“ u Bijeljini, gdje je prisustvovao i kvartalnom brifingu po obuci Komande 3.pb komandantu 5.pbr.

Komandant bataljona major Sreten Milošević, sa članovima Komande bataljona, izvršio je prihvat general-majora Dragana Vukovića i brigadnog generala dr Kenana Dautovića, poželivši im dobrodošlicu i ugodan boravak na lokaciji.


Kroz kvartalni brifing obuke Komande 3.pb komandantu 5.pbr, generali su upoznati sa aktivnostima koje su realizovane u četvrtom kvartalu 2014. godine, problemima koje prate proces obučavanja u jedinici, kao i zadacima planiranim za naredni kvartal.

Nakon završenog brifinga i datim smjernicama komandi bataljona za realizaciju obuke u narednom periodu, u pratnji majora Sretena Miloševića i brigadnog generala Kenana Dautovića, general-major Vuković obišao je lokaciju kasarne „Vojvoda Stepa Stepanović“ u Bijeljini.

Info-5.pbr