6. Pješadijska brigada

Božićni prijem u kasarni “Žarko Zgonjanin“ u Prijedoru

18.1.2017

Pripadnici 1. pješadijskog bataljona su 16.01.2017. godine na lokaciji kasarne „Žarko Zgonjanin“ u Prijedoru organizirali Božićni prijem. Ova aktivnost je već postala tradicionalna na navedenoj lokaciji i iz godine u godinu okuplja sve više gostiju iz svih sfera društva.

Nesebičnu pomoć pri organizaciji samog prijema pružili su i predstavnici Gradske uprave Prijedora, prepoznavši potrebu da se održavaju druženja sa pripadnicima OS BiH, a u cilju unapređenja dosadašnje saradnje i zajedničkih aktivnosti.

Prijemu su prisustvovali zamjenik ministra odbrane BiH za upravljanje resursima gospodin Boris Jerinić, komandant Operativne komande OS BiH generalmajor Dragan Vuković, komandant 6. pbr brigadni general Radovan Ilić, komandant 3. pješadijskog Republika Srpska puka brigadir Nedeljko Kopuz, te veliki broj gostiju iz drugih jedinica OS BiH.

Grad Prijedor su predstavljali gradonačelnik gospodin Milenko Đaković sa saradnicima. Prisutni su bili i predstavnici MUP-a RS te vladinih i nevladinih organizacija.

Pripremljenu trpezu blagoslovio je brigadni sveštenik Boro Đuričići, a prisutni su bili i predstavnici lokalnih medija.

Info-6. pbr

3 FOTO GALERIJA