Informacije o prijemu u OS BiH

Promocija vojnog poziva u Prijedoru

28.3.2019

Predstavnici Centra za regrutovanje Banja Luka su 26. i 27. marta 2019. godine boravili u Srednjoškolskom centru u Prijedoru u sklopu promocija vojnog poziva, gdje su pred oko 200 učenika predstavljene mogućnosti nastavka profesionalne karijere u Oružanim snagama BiH.

Prvi dan su promociji vojnog poziva prisustvovali učenici ekonomske i elektro škole, a drugi dan učenici građevinske, medicinske, fizioterapeutski i hemijski tehničari uz prisustvo svojih predavača i pedagoga škole.

 

Učenici su mogli da čuju kako se postaje profesionalni vojnik i kako da nastave školovanje na jednoj od vojnih akademija. Predivno druženje sa učenicima i profesorima upotpunjeno je velikim interesovanjem za vojni poziv uz obećanje ponovnog susreta na jesen.

 

Promociju je vršio major Tihomir Pavlović, šef tima, ujedno i oficr za regrutaciju CRT Banja Luka u saradnji sa pripadnicima 1. bataljona 6.pbr iz Prijedora, potporučnikom Ognjenom Došenom i kaplarom Brankom Bjelanom, te oficirom za civilno-vojnu saradnju i informisanje KUP-a kapetanom Aleksandrom Zecom.

 

info – CRT Banja Luka

5 FOTO GALERIJA