Vijesti

Zamjenik ministra odbrane Goganović razgovarao sa vojnim atašeom Ruske Federacije u BiH

26.12.2023

Zamjenik ministra odbrane BiH za upravljanje resursima Aleksandar Goganović, sa saradnicima, razgovarao je 26. decembra 2023. godine sa vojnim atašeom Ruske Federacije u BiH brigadirom Ilyom Skrebnevom.

Na sastanku se razgovaralo o modalitetima bilateralne saradnje između dvije zemlje, gdje su sumirani ostvareni rezultati u godini koja je na izmaku, a razgovaralo se i o planovima za nastavkom iste u narednoj godini.

Zamjenik Goganović je ovom prilikom zahvalio brigadiru Skrebnevu, na predanoj vojno-diplomatskoj misiji u našoj zemlji tokom 2023. godine,  zaželio mu sretnu novu 2024. godinu i čestitao mu predstojeće božićne i druge praznike koji dolaze u narednom periodu.

Vojni ataše Ruske Federacije u BiH zahvalio se zamjeniku Goganoviću na prijemu i izrazio želju za još uspješniju saradnju u narednom periodu.

Također, čestitao je zamjeniku Goganoviću i svim uposlenicima odbrambenog sistema dolazeću Novu godinu i sve praznike koji slijede poželivši im uspjeh i prosperitet na ličnom i profesionalnom planu.

Ured za odnose s javnošću

Kontakt tel: 033/286-680, fax: 033/286-685,

e-mail: info@mod.gov.ba

2 FOTO GALERIJA