Vijesti

Ministar Helez u posjetu primio predstavnike Ženskog košarkaškog kluba „Orlovi“ iz Banjaluke: Sportisti ne znaju za granice

1.4.2024

Ministar odbrane Bosne i Hercegovine Zukan Helez primio je u posjetu članove uprave i košarkašice Ženskog košarkaškog kluba „Orlovi“ iz Banjaluke u ponedjeljak, 1. aprila 2024. godine.

Ministar Helez na početku sastanka čestitao je gostima iz Banjaluke na velikom broju osvojenih medalja, rekavši da je ponosan što naša zemlja ima ženski klub koji niže dobre rezultate.

„Drago mi je da sam kao zamjenik predsjedavajuće Vijeća ministara mogao i vašem klubu pomoći. Sportisti su kosmopoliti, širite ljubav i ne znate za granice. Posebni ste u cijelom svijetu. Da bi neko bio uspješan sportista mora sve lijepo ponijeti iz kuće“, kazao je Helez.

Predsjednik Ženskog košarkaškog kluba „Orlovi“ Luka Logonja zahvalio se ministru Helezu na dobrodošlici.

„Prošle godine osvojili smo doslovno sve što se moglo osvojiti. Doveo sam vam šampionke i hvala vam na svakoj vrsti pomoći. Naš klub gdje god da ode BiH predstavlja u najboljem svjetlu, zato institucije naše zemlje trebaju da imaju sluha i više ulažu u sport, konkretno u košarku“, naglasio je Logonja.

Ured za odnose s javnošću

Kontakt tel: 033/286-680, fax: 033/286-685,

e-mail: info@mod.gov.ba

3 FOTO GALERIJA